Jump to content

Ziua si ACCIDENTUL GRAV

X X L

Recommended Posts

10 minutes ago, Romulus said:

99.99% este aceeasi masina, nu cred sa fi avut doua firma respectiva.

Zici tu? Aia din linkul dat de mine e cu 134 și aia din accident e cu 303 parca. 

• 4 weeks later...
3 hours ago, BaXXon said:

Din pacate pt o prostie de genul asta se distrug vieti , orgoliul asta bata-l d....

Atitudinea asta o vad aproape zilnic in orașele mari din RO si e din cauza faptului ca de cele mai multe ori nu exista consecinte. Politia chiar nu isi mai face treaba.

8 hours ago, throw said:

Atitudinea asta o vad aproape zilnic in orașele mari din RO si e din cauza faptului ca de cele mai multe ori nu exista consecinte. Politia chiar nu isi mai face treaba.

Corect, consecinte nu exista de nici o parte, iar politia chiar nu face nici o actiune de preventie. Partea cu radarele e pistol cu apa.

Multi sunt miserupisti si nu se gandesc ca sunt o rotita mica intr-un angrenaj, iar totul se poate duce naibii in cateva momente.
Problema este si la 'agresat' si la 'agresor', fara nici trimitere la cazul din bucuresti.

35 minutes ago, sskkaa said:

Sincer, nici ala cu BMW-ul nu s-a lasat mai prejos... cand se intalnesc 2 prosti...

Da. Iti dai seama ce e in mintea babuinilor cand iti sare unu in față ca un cretin si tu in loc sa te limitezi la maxim bagat niste carne in frigider, tu te apuci sa claxonezi, flashuri si depasiri pe dreapta ca sa arati si sa te grabesti... unde? In bucuresti!? Văd ca toti prind 80 la oră acolo... nu mai e limita de 50 de mult.

Si apoi ăsta de filmeaza, si mai cap de cretă, in loc sa o lase asa ca 1, poate a gresit el primul, 2, vede ca celalalt e debi, ce face, isi arata el muschii :)))

Semne de inteligență precară...

• De acord! 1

4 minutes ago, Romulus said:

Extrem de bun exemplu cu tentativa de omor! Bravo judecatorilor. Desi si eu as fi tinut cont ca victima nu purta centura si putea sa fie nevatamata daca o purta. Sau MUUULT mai usor ranita.

Pai i-au dat minimul oricum si oricum o sa faca 1-2 ani maxim. Gradul de vatamare a persoanei nu prea are oricum relevanță. Daca tu tragi cu arma spre mine si eu ma feresc inseamna ca primesti pedeapsa mai mica? De ce?

Sunt complet de acord. La tentativa de omor nu am nimic de completat, poate ca a primit prea putin. Doar ca am mentionat asta pentru ca victima nu stie ca ranile grave sunt posibil sa fi fost complet evitate.

Si da, asta nu scuza cu nimic in cazul de fata, tentativa de omor. Nici nu am sustinut asa ceva.

Apropos, putea face diferenta daca era de ales dintre tentativa de omor si omor. 🤪

Eu sunt de parere ca in cazul unui accident cu victime, in care nu exista nici alcool si nici intentie... Faptul ca victima nu purta centura obligatorie, trebuie sa reflecte in culpa comuna cumva.

In cazul in care e intentie, nu mai discut.

39 minutes ago, Romulus said:

trebuie sa reflecte in culpa comuna cumva.

In cazul in care e intentie, nu mai discut.

E aproape imposibil sa faci asta, cel putin dpdv legal mai ales că ai categorii de conducatori auto care nu au obligativitate sa poarte centura.

Sincer, mie mi se pare foarte deplasata faza cu tentativa de omor... da o dracu... ambitios de tampit si soferul de BMW, pana la urma ala ar fi trebuit "acuzat" de prostie, viteza, depasire din dreapta, etc... 

• De acord! 1

Daca facea faza aia si nu iesea accident, da, era mult insa fiind cu urmari mi se pare normal sa-l bage la tentativa de omor. 

Ca nu avea intentia de a o omora, ok dar pueta duce la moarte. 

Foarte bine + foarte bine ca dau la tv asa ceva pt a-i mai tempera pe unii ghertoi din trafic. 

1 hour ago, sskkaa said:

Unu sau doi ani fara permis, si o amenda usturatoare APLICATA, si este suficient, sa incepi sa le aplici si se mai potolesc "campionii"...

Conduce fara permis fara probleme daca e doar asa. Si in tarile cu apa calda se da inchisoare, dar mult mai grav pentru astfel de abateri. A intrat la tentativă de omor pentru intentia acompaniata de "datenplm". Stia prea bine ce face si cand ai 2 tone de metal si dai cu ele in altcineva stii foarte bine ce se poate intampla, ca ai permis de conducere, se intelege ca iti asumi.

Eu am prins pe unu cu leduri montate ilegal si orbea toata soseaua.
I-am dat flashuri si a tras de volan intentionat, mi-a intrat pe contrasens si am fost nevoit sa franez si sa trag dreapta brusc. Cum se numeste asta si cum vrei sa oprim comportamentele astea? Deja e numarul mult prea mare de ghertoi la volan, nu e zi sa nu observ cate unul. 

• De acord! 2