Jump to content

Recommended Posts

39 minutes ago, RedCap said:

Parcă mâine se lansează G65-ul? Să vedem atunci păreri legate de design. 🤦‍♂️

Foto de mai sus e teaser oficial lansat de BMW, farurile alea mi se par ciudate rau, sa vedem maine restul. Dar inceputul nu promite prea multe. Oi fi imbatranit eu dar generatia actuala mi se pare mult mai aratoasa. 

13 minutes ago, goangaus said:

Foto de mai sus e teaser oficial lansat de BMW, farurile alea mi se par ciudate rau, sa vedem maine restul. Dar inceputul nu promite prea multe. Oi fi imbatranit eu dar generatia actuala mi se pare mult mai aratoasa. 

Am știut eu de ce mi-am luat G05-ul acum la final de producție. 🙂

11 hours ago, RedCap said:

Revenind la postarea ta, aici sunt buni și orezarii la ceva. Să inunde piața cu mașini la juma de preț să le mai dea ăstora cu realitatea în cap cu prețurile lor cu tot. 🙂

problema e ca preturile alea mici aunt sustinute de statul chinez, not cool , competitie neloiala

banuiesc ca noul x5 chel va fi 100k

17 minutes ago, Viper05 said:

problema e ca preturile alea mici aunt sustinute de statul chinez, not cool , competitie neloiala

banuiesc ca noul x5 chel va fi 100k

Păi ce îi oprește pe Europeni sa își subvenționeze și ei industria auto? În loc să o desființeze și să nu aibă ce face cu atâția șomeri după, mai bine o subvenționează sau pun restricții orezarilor. 

4 minutes ago, RedCap said:

Păi ce îi oprește pe Europeni sa își subvenționeze și ei industria auto? 

multe , foarte multe din pacate

in primul rand e ilegal sa faci competitie neloiala, piata EU e construita pe asta si cam orice trading agreement in lumea dezvoltata interzice lucrul asta si asta nu e un lucru rau. pe de alta parte EU e strans legata( din pacate) de SUA care cu administratia asta e foarte impotriva la orice subventionare( chiar si sanatate) si tarifele noi care vor veni ar distruge substantial producatorii EU

lumea se schimba , aliantele se schimba si automat pietele de desfacere se schimba. din toata lumea EU au fost prinsi cu pantalonii la glezne, nepregatita sa maraie inapoi la nimeni

6 hours ago, bimmer90f30 said:

Cum mama naibii sa spui ca se vand ca se vand bine (banuiesc ca asta vine din gura unui vanzator de dealer..) cand tu le dai cu pret redus!?

Pai ori ai pus pretul corect  si atunci vinzi multe fara reducere. Ori pur si simplu esti disperat sa scapi de ele (sub pretextul ca vin modele noi..) pentru ca fie chinezul vinde mai ieftin fie pretul e ireal..

E un talmes-balmes in lumea EV..

Nu de alta, dar tu cand vinzi de nou la pret redus, nu influientezi dramatic si negativ piata SH a acelui model!?

Bine-nteles ca da; acele modele se vor deprecia si mai mult!

Asa mi-a spus tipul de la vânzări ca ix3 a depășit vânzările x3-ului termic și ca au trebuit sa mărească și turele de la fabrica. Toate se depreciază cred ca diferenta intre ice și ev este de 10% in plus față de termic la aceeași categorie. 

discounturile de obicei se dau cand trebuie atinse targeturile

oricum bmw AG nu vinde masini direct , toti ceilalti sunt doar dealeri, cumpara masina cu x de la fabrica, au un pret de referinta si de acolo isi face fiecare socotelile, competitia e mare , de unde si discountul