Jump to content

Ziua si ACCIDENTUL GRAV

X X L

Recommended Posts

Am citit si eu mitul asta,si nu prea cred. Daca era o problema cu lane assist mai aveam cazul asta de nspe mii de ori .Altfel ca sa faca lane assist gluma aia ar trebui ceva forta plus volanul sa fie"liber"  adica sa nu tina nimeni serios de el.Totusi semnalul ala stnga cumva tradeaza faptul ca soferul avea impresia ca are un Ferrari sau ceva si incerca sa forteze depasirea , pratic imediat ce trecea camionul rosu sa iasa direct in depasire (lucru as zice imposibil deoarece mai era un camion in care ar fi intrat) 

edit : in poza asta se si vede https://hotnews.ro/un-supravietuitor-al-accidentului-cu-7-morti-din-timis-raspunde-la-principala-intrebare-despre-tragedie-2160059 e pe mijlocul benzii cu tirul la cativa metri de el .nu ai ce sa cauti acolo daca esti un sofer intreg la cap. Chiar daca trecea tirul rosu cred ca se lovea de tirul urmator.

Edited by alex230ro
  • De acord! 1

Ineptia cu "lane asist" ar fi trebuit sa ramana la nivelul de comment aberant de farcebook si nimic mai mult. Mi se pare incredibil ca lumea chiar a deschis subiectul asta.

Ăla era pe alt film si a intrat in depășire ca un nebun, atat.
MINCIUNA gogonată cu "supravietuitorul" iar e o ineptie. De unde pana unde stie un pasager de pe ultimul loc, ca a intrat nu stiu ce sistem pe care doar soferul in simte?

De faptul ca o duba peugeot din 2016 nu are asa ceva ca lane asist mai are sens sa discutam? 
Mi se pare de domeniul fantasticului cum e can can ul asta al nostru ca neam.

Edited by throw
  • De acord! 4

On 1/28/2026 at 9:39 AM, HitmaNLive said:

Cică s-au gasit in mașină urme de canabis, dacă e adevărat, atunci se cam arată motivul accidentului, evident , dacă șoferul consumase.

Canabis, cocaina si alcool, ceva de vis cu asa sofer. 😞 

Șoferul microbuzului cu suporteri greci consumase canabis, cocaină și alcool. În accident au murit șapte oameni | Antena 3 CNN

2 hours ago, RedCap said:

Cum, nici tu nu esti de părere ca lane asistul masinii semnalizeaza pentru tine, ocoleste groapa automat cu camera de groapă si apoi te bagă in fața unui tir? N-are cum sa fie eroare umană....

• Haha 1