Jump to content

Ziua si ACCIDENTUL GRAV

X X L

Recommended Posts

15 hours ago, sskkaa said:

2) Cum naiba sa nu vezi ( din TIR ) ca ala e oprit pe banda 1 ca doar era mega vizibilitate... astia dorm pe ei sau cum???

Marea majoritate a soferilor de TIR stau pe TikTok sau se uita la filme in timp ce conduc.

Eu mi-am format un obicei sa nu stau foarte aproape de masinile mari. Daca merg in spate pastrez o distanta suficienta pentru franare de urgenta. Daca merg in fata lor, imi las distanta mai mare pana la masina din fata mea, astfel incat sa nu fie nevoie sa franez brusc. In paralel niciodata in afara de depasire.

Eu nu inteleg ce asteptari pe o autostrada pot avea unii in 2026!? Multe, foarte multe, cat de multe?

La toate vehicolele?

Sa mergem toti de maine asistati de tehnologie sau belim ochii si SUNTEM CONSTIENTI UNDE NE AFLAM ca suntem pe strada .. conducand, ca fapt in manifestare!

Eu inteleg ca tanara generatie vine din urma iar eu hodorog bat campii folosind cuvinte.. DAR realitatea e cateodata atat de dura ca distruge vieti indiferent de ce scriem sau nu ..pe internet.

Bla bla bla?

Pentru ca nimeni nu a zis o zic eu. Ala ce s-a dat jos pe banda 1 cand clar se vede ca exista banda de refugiu langa el.. ori si-a pierdut mintile cateva secunde ... ori tot prin acelasi fapt deja mentionat (a uitat unde e si ce face..) si probabil a vazut ca ..nimeni nu vine din spate si ce si-o fi zis.. ma dau jos numai putin, un pic sa vad daca remorca mea e stransa bine..

fir-ar remorca draqu'.. ca asta te poate interesa cand esti pe o autostrada.. daca nu sa mergi mai incet, sa incetinesti si sa opresti intr-un loc extrem de sigur. adica EXTREM DE SIGUR!?

Sau desigur poate se grabea si nu a mai avut timp sa traga intr-un loc sigur.. si l-a luat TIR de tot.

Dar putea fi un altul cu masina mica... 

Nu jnteleg de ce TREBUIE sa consideram sistemele de asistenta camd acestea sunt ultimile care trebuie crezute!? Pe bun?

Deci de maine pot sa fiu mai putin atent pe autostrada ca am asistenta!?

Edited by bimmer90f30