Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Recommended Posts

On 8/29/2025 at 10:44 AM, Ciprian01 said:

Spuneti-mi si mie o masina electrica de 40.000 euro care sa duca 500 km range cu un full electric, sa aiba tehnologie la zi si sa fie frumoasa 🙂

Mazda 6e, e si frumoasa si decenta la pret, arata si bine.

Varianta de baza, autonomie 479 km, pret 44 290 Eur

https://www.mazda.ro/configurator/MAZDA 6e/5HB/

Varianta full, care arata la interior intr-un mare fel, autonomie 552 km, pret 48 590 Eur.

https://www.mazda.ro/configurator/MAZDA 6e/5HB/

Doar tractiune spate, aici poate fi o problema iarna.

Edited by goangaus

Nu stiu de ce nu se vorbeste despre Hyundai Ioniq 6, care a primit facelift acum 4 luni.

Din toate review-urile pare cel mai bun pe consum, spatiu interior peste Tesla M3 si incepe de la 38k pana la 45k varianta dual motor de 325 cai.

Baza 800v, fast charging, Apple Carplay. Si au lansat si o varianta N super agresiva 😄 

• De acord! 1

5 minutes ago, Ciprian01 said:

Nu stiu de ce nu se vorbeste despre Hyundai Ioniq 6, care a primit facelift acum 4 luni.

Din toate review-urile pare cel mai bun pe consum, spatiu interior peste Tesla M3 si incepe de la 38k pana la 45k varianta dual motor de 325 cai.

Baza 800v, fast charging, Apple Carplay. Si au lansat si o varianta N super agresiva 😄 

Da, arata bine.

Dar Porsche wannabe? 

f458e11f722cc6db687d26b01cd5f7a2363664b1

La Mazda 6e (care de fapt e un Changan rebadged) e mult mai buna bateria mica. Se incarca de peste 2x mai repede decat bateria mare. 

Mie personal Ioniq6 nu-mi place ca design, dar asta e o preferinta personala.

Interesant ce ati pus dar cam sar de 40k daca se cauta versiuni de peste 500km autonomie 😄 

edit , hmm IONIQ 5 84kWh 2WD 229CP PREMIUM 37k eur asta se incadreaza  la fel si IONIQ 6 77kWh 2WD 229CP Premium 36k eur. So my bad 

Edited by alex230ro

Eu merg doar cu 20 de grade clima. La orice masina. Si acasa stau cu clima la 20. 

Ca ziceati de consum: la 33-35 de grade afara, cu clima la 20grade la interior si fara recirculare, consumul de energie este pe la 3kW. 

La 25-30 de grade afara, scade la 2kW. 

Deci la 35 de grade afara, cate ore dureaza drumul x 3kW => consumul in kWh dat de clima 🙂