Jump to content

2025 BMW X5 xDrive 50e

CristiM1974

Recommended Posts

10 minutes ago, Ciprian01 said:

Eu nu stiu cum puteti fi asa calmi, cel putin in exprimare.

Pe mine cand m-a zgariat o vecina 4 cm pe bara fata la parcare, am facut-o cu ou si otet si m-am dus la politie nu am facut amiabila :))

si acest scenariu nu vreau sa mi-l imaginez daca iti lovea masina personala :)))), stiu ca zici de cea de munca :)))

50 minutes ago, VladE46 said:

Nu cred ca iese, par destul de adanci zgarieturile... imi pare rau pentru patanie.

Am o curiozitate, zicea cineva mai sus ca in 4.5e intra mai putin ulei decat in 5.0e, de ce? nu e tot B58? 

Nici eu nu cred că iese la polish, în plus sunt si alte trimuri pe acolo zgâriate.

Referitor la diferența de 1l litru de ulei cred că persoana compara cu G01 nu cu 45e.

32 minutes ago, Ciprian01 said:

Eu nu stiu cum puteti fi asa calmi, cel putin in exprimare.

Pe mine cand m-a zgariat o vecina 4 cm pe bara fata la parcare, am facut-o cu ou si otet si m-am dus la politie nu am facut amiabila :))

Deh, îți dai seama că îmi vine să mă zgârii pe ochi că e și mașină nouă. Am învățat însă în timp că sunt doar niște fiare și că sunt alte probleme mult mai grave pe lumea asta. În plus era un amărât dintr-o comuna din Călărași care făcea Bolt in București pe o mașină luată de la o firmă. Ce să-i mai fac și eu; sunt recunoscător pentru ce am.

• Like 1
  • De acord! 3

Am deschis online doar de daună pe Casco la Omniasig, cu regres pe RCA-ul vinovatului. Mâine la 13:00 am programare pentru constatare la Automobile Bavaria Militari.

Nu o să o pot lăsa mâine pentru că miercuri și joi sunt plecat din București. În funcție de cât îmi vor spune că durează o să văd când o programez.

Fie vorba intre noi, daca se vopseste bine bara aia nu va stii nimeni vreodata ca a fost revopsita. Fiind element de plastic si nu metalic nu se poate masura grosimea stratului de vopsea de pe ea. 🙂 

Si pe mine m-a ars unul odata cand aveam M4 si abia il aveam de vreo cateva saptamani, era mai nou ca X5-ul tau chiar, si tot pe spoilerul spate, o chestie stupida. Imi venea sa il omor, un arabete cu o masina inchiriata. 🤬 

Aia e, se mai intampla, prosti sunt multi si peste tot, totul e sa ai noroc sa nu te intersectezi cu ei. 🙂

17 hours ago, coco1382 said:

si acest scenariu nu vreau sa mi-l imaginez daca iti lovea masina personala :)))), stiu ca zici de cea de munca :)))

Ai sa fi chiar surprins dar era la X5 45e, chiar cu o saptamana inainte sa il vand :)))

• Surprised 1

19 hours ago, CristiM1974 said:

Am deschis online doar de daună pe Casco la Omniasig, cu regres pe RCA-ul vinovatului. Mâine la 13:00 am programare pentru constatare la Automobile Bavaria Militari.

Eu am facut programare pentru constatare săptămâna trecută si mi-au zis ca primul loc disponibil in Bucuresti e pe 6 februarie... FMM