Jump to content

Prima mea racheta - X5 M60i

Recommended Posts

Foarte frumoasa culoarea, iar motorul este ceva de vis in goana asta a producatorilor de masini dupa motoare mici sau electrice

La mine doar in prima luna (era octombrie 2024) s-au aburit putin farurile la colturi, m-am gandit ca este masina noua si poate se rezolva de la sine, dupa aceea nu am mai avut probleme. Dar am vazut un seria 5 (modelul actual) zilele trecute cu ambele faruri aburite... Este normal sa faca condens daca speli masina cu apa calda si afara este frig, sau la schimbari de temperatura bruste, dar nu cred ca este normal sa se abureasca in mod obisnuit.

Edited by Cosminbad

Foarte frumoasa masina, sa o stapaniesti sanatos!! Motorul, da ceva de vis, o simfonie, conduc si eu din cand in cand un M850i si mi se pare fantastica masina in orice mod in care o conduci. Daca ai garantie, mergi la BMW si ti le vor schimba, fara dar si poate.... am mai multi prieteni cu X5 patiti si au rezolvat fara probleme. 

• Like 1

6 hours ago, sskkaa said:

Nici mie nu mi se pare normal. Farul ar trebuie sa fie etans.

nu cred ca trebuie sa fie etans, pentru ca temperatura de lucru e foarte mare si atunci ele au ventilatoare de racire.

Ce e drept, ventilatia ar trebui sa fie mai buna astfel incat sa impiedice condensul.

Edited by Clit Eastwood

13 hours ago, Clit Eastwood said:

nu cred ca trebuie sa fie etans, pentru ca temperatura de lucru e foarte mare si atunci ele au ventilatoare de racire.

Ce e drept, ventilatia ar trebui sa fie mai buna astfel incat sa impiedice condensul.

Ba trebuie sa fie etans, iar LED/Laser nu functioneaza la temperaturi asa mari.

• Like 1
  • De acord! 1

59 minutes ago, Clit Eastwood said:

si mai mult ca sigur in timp vor fi depuneri pe sticla farului, devenind mai opace

Nu e nici o depunere,de 10 ani face condens la un f10 și farurile arată OK pe interior.

La f20 cu led n am văzut niciodată condens 

Astea sunt discuții așa,la misto..ca să ne pierdem vremea

Si eu am "problema" cu condensul la G82, am observat de cand am luat-o (la 12.000km). La G30-ul anterior nu tin minte sa se fi aburit vreodata.

Foarte tare masina si combinatia de culori! S-o stapanesti sanatos! 🙂

13 hours ago, wolf20 said:

Astea sunt discuții așa,la misto..ca să ne pierdem vremea

nu sunt chiar la misto, daca nu e o problema functionala, cu siguranta e estetica 

2 hours ago, Edi91 said:

Foarte tare masina si combinatia de culori! S-o stapanesti sanatos! 🙂

multumesc, asa sa fie!