Jump to content

Recommended Posts

si sa intelegem ca nu ploua, nu ninge  fara interventia umana ? Soarele e de la mama lui ? Cutremurele sunt la buton ?  Si multe altele care probabil se deruleaza in background  de care nu stim nu auzim si probabil n-am vrea sa stim , putin MIB si cam aia e . Flashul cu uitarea care o fi ?😄

On 11/11/2025 at 7:16 PM, Myx said:

si sa intelegem ca nu ploua, nu ninge  fara interventia umana ? Soarele e de la mama lui ? Cutremurele sunt la buton ? 

Ba ninge, ploua si da Soarele dupa legile bine-cunoscute ale Naturii... asta era o data; zile astea naiba stie cum e.

Nu spune ca nu stiai asta? https://www.bbc.co.uk/weather/articles/c5ygydeqq08o

Exact pe tema Soarelui:

"The fact that this is even being discussed as an option is ludicrous. Messing with nature in this way could have devastating consequences that nobody can predict. Sets a very dangerous precedent. Leave the sky alone!" din linkul postat, a adunat cele mai multe aprecieri pozitive.

..Numai ca omului odata ajuns la butoane, adica bani, putere si dorinta de mai mult.. ii cresc coarnele alea.. si incepe.. de prin '44 (parca) si vrea sa manipuleze si manipuleaza si fenomenele naturale in interes propriu, al tarii.. bla bla bla.. tot denaturare/interferenta a/cu fenomenelor naturale se numeste!

Ca sa inchei si sa dau directie a ceea ce tot incerc sa transmit.. Parerea mea e ca noi oamenii pe acest pamant trebuie mai intai sa franam drumul asta spre haos si sa invatam sa pretuim ce avem. Sa facem cativa pasi in urma, ... fim mai uniti si mai educati si sa nu mai vrem tot timpul ce e nou.. (orice mai nou se stoarce din ce in ce mai mult din noi cetatenii, cred ca macar asta se simte, nu!? Nu o sa-mi ziceti ca o din ce in ce mai bine zilele astea?

Zau daca ma deranjeaza daca de maine BMW declara public ca de acum inainte, zece ani de zile nu mai scoate nici un motor nou (..eventual 🥶 in 3 cilindri sau poate 2.. ca asta e trendul/moda..) ..nou si ca vrea sa isi puna inginerii sa scoata (adica chiar sa le imbunatateasca pe cele existente in fiabilitate) sa scoate  cel mai fiabil motor posibil din materiale care sa tina o viata de om... Ca si-ar dori sa nu-si mai vada clientii ca schimba masinile si ca ei recunosc ca, cer deja prea multi bani ca sa dea bine acolo in competitie... De competitia de a face si mai multe harburi (adica alea de se strica repede, iau foc unele din ele.. si costa o avere sa le repari.. nu sunt constienti. Vor doar profit.. hmm.

Nu traiesc eu sa vad asa schimbare de paradigma si grija cu adevarat fata de Mediu

Edited by bimmer90f30