Jump to content

Sfat anvelope de vara

Recommended Posts

11 minutes ago, wolf20 said:

Poa’ sa fie,dar scrisul ala pe cauciuc te “zgarie” pe ochi

Good year ,pirelli michelin parca arata “ mai a masina “ 🤪( si sa nu incepeti cu “dai banii pe firma”)

Doar preconcepții 🙂 
Automobile Hankook Tires at Pauline Tomlinson blog
Hankook unveils Ventus Evo ultra-high-performance tire | Tire ...

Edited by throw

39 minutes ago, wolf20 said:

Aia faceau gume cand hancuc se juca cu ea in nisip

Asta asa,ca termen de comparatie, de fapt sunt 100 de ani diferenta,,sa fim seriosi

Sunt anvelope totuși, nu mașini sau aparatură aeronautică. Sunt mărci auto care au 125 ani vechime si se bat cot la cot cu unele de 60. 

Fie vorba intre noi nici bunicului la caruta nu i-as fi luat cauciucuri Hankook. 😄

Ca BMW, Audi, si Mercedes au devenit rupti in MS DOS si pun saraciile alea de pneuri, rusine sa le fie cu ele cu tot. 

Ca in F1 au aparut, aia e, toata lumea stie ca F1 e un sport unde se face reclama grav de tot. Daca Hankook vine ca sponsor si mai baga si banul pe langa pneuri, de ce nu, sunt bineveniti.

Hai sa mai dau un exemplu. BMW foloseste la Performance Center-urile din Carolina de Sud si California pneuri Continental pe care le iau gratis intr-un numar de dracu mai stie cate pe an. Ca ei toaca, chiar mai multe de atat, aia e, le platesc. Daca Hankook vine maine poimaine si spune ca le ofera mai multe crezi ca vor spune nu? 😄 

Dar, tot niste pneuri pe care nu le-as pune vreodata pe masina mea raman. Imi iau masini premium, atunci nu fac rabat la calitate cu pneuri ce se doresc a fi premium. Vorba aia, "obrazul subtire cu cheltuiala se tine". 

Si gata, am incheiat; discutia nu mai are rost. Cine vrea sa inteleaga ceva o va face, cine nu, nu si aia e. ✌️

Sau din alta perspectiva.. ca vad ca s-au aprins spiritele si parerile ca (si hankook) fac cauciucuri de calitate superioara (...l pana la urma daca tu pe masina ta ai pus si ti-a convenit  felului cum mergi cu masina si te-ai simtit pe toata durata vietii cauciucurilor bine, fara probleme.. nimic nu te opreste sa pui ce crezi tu ca este  bun, suficient. 

Dar nici nu poti sa ii convingi pe altii care poate vor si se simt mai bine, fara evenimente, in alta gama, poate mai buna din punctul lor de vedere.

Doar fata de cei confuzi sa zicem ca putem sa le recomandam ce punem noi insine..

Si apoi.. eu AIul de pe google nu il vad decat ca pe un sintetizator de raspunsuri si reactii ale userilor (cel putin eu asta caut - pareri strict personale) cat mai multe de inteles.. daca un subiect ma framanta si chiar nu-ii gasesc directie si asa pot afla.. ca doar nu le stiu eu pe toate. 🤪

Edited by bimmer90f30

Hankook a fost acceptat tacit ca si producator premium pentru ca echipeaza pe OE, pentru ca are cifra de afaceri similara cu restul si pentru ca unele anvelope din gama au rezultate bune.

Pe OE au ajuns datorita producatorilor care vor o felie de pizza ceva mai mare.

Cifra de afaceri merge manusa cu ce am zis mai sus si cu marketingul agresiv.

Au anvelope bune, dar personal nu le vad chiar premium. Am discutat cu apropiati care au sau au avut Hankook, iar viata reala bate filmul din teste, nu peste tot insa exista un DAR si POATE.