Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, BaXXon said:

Ramane de vazut , nu ? 

Eu cred ca mai degraba se va sparge UE in 10-15 ani si se va termina cu restrictiile astea aiurite. In caz contrar , smecherii se muta in tari din afara UE unde pot conduce termica euro 0 fara stres...

Inca 2 glume gen Iran și iei de nevoie electrică. Momentan avem de unde alege asta e partea buna. În rest piața va alege, partea buna e ca prețurile la EV continua sa scadă.

Edited by alex230ro

2 hours ago, Viper05 said:

asta cu UE se sparge in 10 ani , no comment, suna ca un argument al unui partid extremist dreapta

Aria politica e in alta parte, nu polua pe aici ca ne ustura ochii ....

E parerea ta ca restrictiile nu sunt aiurite , astept doar sa-ti vad reactia cand vei fi obligat sa manci numai gandaci si sa te plimbi cu ricșa 

1 hour ago, alex230ro said:

Inca 2 glume gen Iran și iei de nevoie electrică. Momentan avem de unde alege asta e partea buna. În rest piața va alege, partea buna e ca prețurile la EV continua sa scadă.

Daca e sa vina " resetul " vom merge  eco ( perpedes) ne intoarcem la origini , dar nu are rost sa facem scenarii aiurea de pe acuma .

Nu scad preturile la EV nu mai visati :))) , pt ca de acum, e considerat un lux sa ai masina ta personala . Daca un goz de Polo a ajuns sa coste peste 20k euro.... 

1 hour ago, RedCap said:

Bai baieti, v-as spune eu una cu electricele voastre dar va suparati pe mine. 😄 

Fazele cu viitorul e electric ma fac sa rad cu lacrimi. 😄 

Dar tu cum vezi viitorul ? Fara misto ...cum se vede viitorul din US, din curtea regelui Trump ? Uite ce kkt face pe piata globala de energie Iranul si stramtoarea vietii. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce nebunie ar aduce un razboi in Taiwan. Omul contemporan pare ca n-a inteles cat de dependent e de tehnologie, energie si mai ales ce haos pot sa aduca lipsa celor doua. 

Legat de Ferrari Luce ...pot sa scriu doar atat: noul "design" BMW incepe sa mi se para frumos 🤣

6 minutes ago, costinlogin said:

Dar tu cum vezi viitorul ? Fara misto ...cum se vede viitorul din US, din curtea regelui Trump ? Uite ce kkt face pe piata globala de energie Iranul si stramtoarea vietii. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce nebunie ar aduce un razboi in Taiwan. Omul contemporan pare ca n-a inteles cat de dependent e de tehnologie, energie si mai ales ce haos pot sa aduca lipsa celor doua. 

Legat de Ferrari Luce ...pot sa scriu doar atat: noul "design" BMW incepe sa mi se para frumos 🤣

O dam in politica si nu e topicul dedicat pentru asa ceva.

Viitorul nu e electric, infrastructura pentru asa ceva nu exista. Iar asta cu bagatul pe gat a masinii electrice, hai sictir cu troleibuzele/tramvaiele de aici. 😄 

11 minutes ago, RedCap said:

O dam in politica si nu e topicul dedicat pentru asa ceva.

Viitorul nu e electric, infrastructura pentru asa ceva nu exista. Iar asta cu bagatul pe gat a masinii electrice, hai sictir cu troleibuzele/tramvaiele de aici. 😄 

Nu e nici o politica, e doar o constatare la realitatile prezentului. Piata auto o sa regleze din mers disputa asta EV vs ICE. Cererea si oferta sunt implacabile pe orice piata libera 😉